3/06/2009

Livane Kültür Güncesi Radyo Barış'ta(107.0) Devam Ediyor


Değerli ağabeyim Ressam Serdar Samancıoğlu ile birlikte her Perşembe günü 20.00-22.00saatleri arası Radyo Barış'ta (107.o) "Livane Kültür Güncesi" isimli programımıza devam ediyoruz.


Geçtiğimiz 22.programımızda "Müzik ve Tiyatro" konulu sohbetimizde konuklarımız "İle" albümüyle ayrıca Issız Adam,Sis ve Gece film müziklerini yapan müzisyen Cenk Erdoğan ve Tiyatro Dünyası Sitesi Editörü tiyatrocu İsmail Can Törtop ve önceki programlarımızdan yakından tanıdığınız Devlet Tiyatro sanatçısı Gılman Kahyaoğlu Peremeci oldular.

Önümüzdeki hafta 12 MART 2009 Perşembe günü Saat 20.00-22.00 arası programımızda "Müzik ve İnsan" "İstiklal Marşının bestelenişi" konusunda konuklarımızla sohbet edeceğiz.Konuklarımız Gülinaz Musiki Topluluğu kurucu şefi ve ses sanatçısı Gürsel Mercanlı, İtü Konservatuarı Mezunlar Derneği Başkanı müzik eğitimcisi Alp Özeren olacaklar.

Programımız; bir zamanlar geçmişte hem livane coğrafyasına geç gelen güncel gazetelerden esinlenerek, günceli yakalamaya çalışan biraz haber-aktüel konuların, biraz livane şiir ve müziklerin, biraz da konuklarımızla paylaşımlarımızın olduğu bir yer olacak.


Programımızı internetten aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz.

http://www.radyotvzap.com/radyo-baris.php

http://radyolarburada.com

Telefonla programa canlı bağlanmak isteyenler için: 0 212 240 40 60

No comments:

Öne Çıkan Yayın

My Greatest Passions: Literature, Poetry, and Art

  A lthough I am passionate about literature, art, and poetry, my wife is the biggest passion in  my life. In 1994, after I published the st...