5/28/2009

Livene Kültür Güncesi Sezon Finali

Değerli ağabeyim Ressam Serdar Samancıoğlu ve Müzik eğitimcisi Alp Özeren'in hazırlayıp sundukları; her Perşembe akşamı 20.00-22.00 saatleri arası Radyo Barış'ta (107.o) yayınlanan "Livane Kültür Güncesi" isimli programımızda sezon finali yapıyoruz.

Geçen hafta 21 Mayıs 2009 Perşembe günü "Sanat ve İnsan" konulu programımıza Sanat eleştirmeni-yazar Dr.Ümit GEZGİN ve Ressam-yazar Hülya KÜPÇÜOĞLU konuk olmuşlardı.


Sezon finali 28 Mayıs 2009 Perşembe günü "Sanat ve İnsan" konulu programımıza Sanat eleştirmeni-yazar Dr.Ümit GEZGİN, yazar Özlem SÜYEV ve müzik eğitimcisi-yazar Cenk ÖZSUN konuk olacaklar.

Programımız; bir zamanlar geçmişte hem livane coğrafyasına geç gelen güncel gazetelerden esinlenerek, günceli yakalamaya çalışan biraz haber-aktüel konuların, biraz livane şiir ve müziklerin, biraz da konuklarımızla paylaşımlarımızın olduğu bir yer olacak.

Programımızı internetten aşağıdaki adresten dinleyebilirsiniz.

http://radyolarburada.com/

Telefonla programa canlı bağlanmak isteyenler için: 0 212 240 40 60

Programımız hakkında detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki resmi web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.livanekulturguncesi.com/


Sevgilerimle
Kürşat Ural

No comments:

Öne Çıkan Yayın

My Greatest Passions: Literature, Poetry, and Art

  A lthough I am passionate about literature, art, and poetry, my wife is the biggest passion in  my life. In 1994, after I published the st...